20 Şubat 2012 Pazartesi

MOR / Test 11




MOR

Hayatta büyük bir amaçları olduğunu hissederler. Genellikle hayatın en zor ve mücadele gerektiren yollarını seçerler. Genellikle kendi işini yapmayı ya da liderlik pozisyonunda yer almayı tercih ederler. Genellikle medya, sanat, müzik, edebiyat, psikoloji, öğretim, hukuk gibi konularda kariyer edinmeyi seçerler. Seyahati severler, müzikten hoşlanırlar. Hayatları, işleri duyguları konusunda tutkuludurlar.

Morlar canlı hareketli ve ilham verici kişilerdir. Birinci basamktan ellinci basamağa atlamayı severler. Çevresindeki kişiler onların zekasına ve sezgisine güvenir. Bu yüzden genellkle lider onlardır. Sezgileri kuvvetli olduğundan insanları hemen anlar ve gerçek yüzlerini hemen görür.

Morlar insanları ve olayları etkiler. Görev üstlenmeye eğilimlidirler. Parayı kendilerine verdiği özgürlükten dolayı isterler. Böylece hayallerini gerçekleştiriler.

Rengin olumsuz etkisi altında olanlar kaba, eleştirici ve benci olabilirler. Dar görüşlü insanları sevmezler. Çok yoğun duygular yaşadıkları için yollarını kaybederlerse umutsuz ve ulaşılmaz olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer